Mycket glädje trots corona när studenterna firade i Katrineholm

På nationaldagen sprang studenterna ut i Katrineholm. Mycket var annorlunda på grund av coronapandemin men studentglädjen var sig lik. Först ut var klass SA17B. – Jag tycker att klassen har ordnat med en hel del, det blev inte flak, men vi fick göra ett utspring. Det känns som en student ändå, säger studenten Molly Thollander.

Ska NHL verkligen runda smittlagarna?

I en värld som är i kaos och där framtiden är väldig oviss skriker både publik – och i vissa fall spelarna – inom alla professionella idrotter på att vi måste återgå till normalläge igen.

Nationaldagsfirande på snabb turné

Det blev förstås inget vanligt nationaldagsfirande i Örebro i år. Men elever och lärare från Kulturskolan och Medborgarskolan gjorde i alla fall sitt bästa för att sprida lite nationaldagskänsla.

Fullbokat med drop in-bröllop under coronakrisen

Coronapandemin har lett till att många tvingats ställa in sina bröllop. Det märktes tydligt när nationaldagen bjöd på drop in-vigslar i Ulleråker. Trycket var så massivt att man stängde bokningarna.

Konstverk stulna på Nordanå kulturcentrum

Tre verk av konstnären Mikael Richter har stulits från Nordanå kulturcentrum. Nu efterlyser Skellefteå konsthall verken på sina sociala medier. – De här konstverken har stor betydelse för många i Skellefteå, det är viktigt för oss att de kommer tillbaka, säger Mikke Ejrevi, kultur- och bibliotekschef i Skellefteå kommun.